Winiarnia Becker położona jest wysoko na płaskowyżu Spiesheim, w środku regionu winiarskiego Rheinhessen (Hesja Nadreńska), pomiędzy miastami Moguncja i Worms. Areał uprawy winorośli skupia się na dwudziestu sześciu hektarach w trzech lokalizacjach obejmujących swym zasięgiem granice miasta. Dodatkowo pojedyncze parcele zlokalizowane są w Gabsheimer Rosengarten” oraz „Ensheimer Kachelberg”. Sabrina Becker od 2018 roku zajmuje się ekologiczną uprawą winorośli niosąc swoje przesłanie „dla natury, dla nas wszystkich”
„𝘒𝘦𝘪𝘯𝘦 𝘢𝘯𝘨𝘴𝘵 𝘷𝘰𝘳 𝘧𝘢𝘭𝘴𝘤𝘩𝘦𝘯 𝘦𝘯𝘵𝘴𝘤𝘩𝘦𝘪𝘥𝘶𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘴𝘰𝘯𝘴𝘵 𝘷𝘦𝘳𝘱𝘢𝘴𝘴𝘵 𝘮𝘢𝘯 𝘥𝘪𝘦 𝘳𝘪𝘤𝘩𝘵𝘪𝘨𝘦𝘯!”
„𝘕𝘪𝘦 𝘣𝘰́𝘫 𝘴𝘪𝘦̨ 𝘱𝘰𝘥𝘦𝘫𝘮𝘰𝘸𝘢𝘤́ 𝘻ł𝘺𝘤𝘩 𝘥𝘦𝘤𝘺𝘻𝘫𝘪, 𝘸 𝘱𝘳𝘻𝘦𝘤𝘪𝘸𝘯𝘺𝘮 𝘳𝘢𝘻𝘪𝘦 𝘱𝘳𝘻𝘦𝘨𝘢𝘱𝘪𝘴𝘻 𝘸ł𝘢𝘴́𝘤𝘪𝘸𝘦 𝘥𝘦𝘤𝘺𝘻𝘫𝘦!”
Spiesheimer Spätburgunder 2018
Jest winem o aromatach jagodowych owoców, wiśni z nutą powideł śliwkowych. Usta równie owocowe i zarazem pikantne z posmakiem ziół. Złożoność smaków bardzo ładnie gra z aromatami dębu (w którym wino spędziło trzydzieści sześć miesięcy). Ten mocny przedstawiciel z Rheinhessen dobrze komponuje się z daniami z ciemnych mięs, grillowanymi potrawami oraz klasycznymi daniami gulaszowymi.